Nieuwsbrief

Standaard

Hoi, hoi,We zitten alweer aan het einde van het jaar! Wat vliegt de tijd…..
Helaas ben ik slecht in het bijhouden van een nieuwsbrief maar ik hoop dat je via onze facebookpagina van Giftshop Welkom Thuis gezien hebt dat we lekker bezig zijn… Zo niet, like onze pagina!!!

Vanaf volgend jaar zijn we met een mooie advertentie te vinden in de Landelijke Leefstijl Gids van Noord-Brabant en Limburg. We zijn dan ook te vinden op de route van gezellige, landelijke, brocante winkels.
De winkel is weer super sfeervol aangekleed in kerstsfeer en er staan weer een aantal open zondagmiddagen gepland. As zondag 29 november zijn we vanaf 13.00 open tot 17:00 en ook zondag 13 december. Op deze middagen kun je je kadootjes creatief komen verpakken of laten verpakken. As zondag is er ook een grote kerstmarkt in de Sporthal van Montfort en Avelanche bloemisterij heeft een kerstshow die middag. Super gezellig om een bezoekje aan onze winkel te combineren met deze andere activiteiten die plaatsvinden.
Misschien heb je het al gelezen maar we organiseren natuurlijk voor de zoveelste keer een gezellige kerstcreatief avond. Waarbij je voor 20,00 all inl. een origineel kerststuk maakt dat je kan ophangen of als tafelstuk kan neerzetten. Woensdag 9 december vanaf 20:00. Je kan je nog opgeven via mail.  
 De krijtverf van Anne’s Shabby Paint loopt ook goed in onze winkel, wist je dat we deze ook gebruiken in onze workshops. Vanaf Januari zullen we ism Creodeco weer een aantal workshops geven waarbij we laten zien hoe krijtverf te gebruiken is, oa in combinatie met wax. Je mag je eigen kleine meubeltje, bijzettafeltje, krukje etc. meenemen en verven. Tzt zal ik je daar nog over informeren.
Ook hebben we er weer een nieuwe lieve vrijwilligster bij die op de vrijdagen in de winkel komt staan. We willen graag vaker open zijn en niet alleen op wo.vrij.zat. 13:00-17.00.
Ook willen we het aanbod met produkten van creatieve ondernemers uitbreiden. Vanaf 2016 kun je een etalage of een plank in onze winkel huren per 3 maanden. Je kunt dan je eigen zelfgemaakte produkten onder onze voorwaarden verkopen in onze winkel. De verkoopopbrengst is geheel voor jou! Je mag gebruik maken van het atelier om workshops te geven en samen met onze eigen artikelen en activiteiten maken we ook reclame voor jou produkt. Denk er eens over na ….misschien is het iets voor jou. Als je interesse hebt stuur ik je de voorwaarden.

Er valt nog genoeg te vertellen maar voor nu is het even genoeg….denk ik…
Ik wens je alvast gezellige feestdagen toe……en als je nog een leuk kadootje zoekt ….dan ben je altijd welkom bij Giftshop Welkom Thuis! Markt 1a, Montfort.
Hoop je snel weer eens te zien.

Groetjes Naomi

Over Naomi de Wild

Gelukkig getrouwd met mijn man Remy en gezegend met onze 5 kinderen Noa, Febe, Gabriel, Jayda en Micha, wonen we in een klein dorpje in Limburg. Hoe we daar terecht zijn gekomen? .. Dat is een lang verhaal, maar het begon met een missie, en een passie voor God. Zo is ook ons winkeltje Welkom Thuis ontstaan, .. nu inmiddels met een eigen lijn brokante gifts, verschillende workshops, enz.

Plaats een reactie